Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $level in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $level in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKBase.class.php on line 426 Home

MuMoZa

Muziek Molen Zandhoven

What we do

10 en 17 juli

Gratis muziekfestival in Pulderbos

What we do

Nieuwe affiche weldra online!

What we do

Affiche MuMoZa 2022 ZONDAG 10 JULI & ZONDAG 17 JULI

 

 

 

Zondag 10 juli 2022

Zondag 10 juli starten we in samenwerking met Gemeente Zandhoven onder de vlag van de Vlaamse feestdag. Hoewel de namen van de bands anders doen vermoeden, zijn 'Battaclan' en 'Jean et les Flamands' Nederlandstalige bands. Later die dag staat 'Franklin' op het podium. Zij vieren de memorabele Queen of Soul; Aretha Franklin.

14.00u: BATTACLAN

 Een ode aan de pure Nederlandstalige poprock met een hoog live entertainment gehalte. De groep is nieuw maar toch vele gekende gezichten (van o.a. de Kreunaers). Ook veel zelfgeschreven nummers. Zij bijten de spits af en hebben er naar eigen zeggen echt veel zin is. Uit de regio Zandhoven – Lier. (Facebook)

16.00u: JEAN & les FLAMANDS

Jean & Les Flamands brengt u het verhaal van de legendarische Jean, gekoppeld aan een zeer sterke muzikale set bestaande uit oerdegelijke Vlaamse en Nederlandse songs die in het collectief geheugen gegrift staan. (Facebook)

18.00u: FRANKLIN

FRANKLIN. viert de memorabele Queen of Soul. Drie onstuimige vrouwenstemmen en vier bezielde topmuzikanten brengen ode aan het epische oeuvre van Aretha Franklin. De uitkomst is een show om van te smullen; vol gospel, blues en soul. Klasse zangeressen en klasse muzikanten: Als de zon schijnt gaat het om en op het podium echt heel heel warm worden. Verboden om stil te blijven staan. (Facebook)

Zondag 17 juli 2022

De tweede dag van het festival wordt opgang getrapt door 'Shorty Jetson and The Lefthands'. Zij brengen een mix van eigen nummers en covers binnen het genre Pop Rock, Feelgood music, 70's Rock.... Daarna is het de beurt aan de tribute band van de legendarische Joe Cocker. Met 'Joe Cocker Connection' zal de machtige stem van Joe te horen zijn op het festivalterrein aan de molen in Pulderbos.

14.00u: SHORTY JETSON and THE LEFTHANDS 

Klasbakken die bij ons op niveau een prachtige namiddag inzetten. Talk About It. Inspirations old enough to be hip again and a sound that makes you dream about the summer of love. They want to be your trip too La La land, where everything feels just a little bit better. Pop Rock, Feelgood music, 70's Rock. (Facebook

16.00u: THE JOE COCKER CONNECTION

The Joe Cocker Connection neemt het publiek mee op een muzikale reis doorheen de geliefde songs en hits die miljoenen cockerfans door de jaren heen hebben bewogen. Vanaf de intro van deze 90 minuten durende 'tribute to joe cocker' tot de laatste noot van de bisnummers zullen alle Cocker-fans, jong en oud meegesleept worden in de Woodstocksfeer van de jaren 70 en de ambiance van de jaren 80, 90 en 2000 want ook de meer recente hits krijgen een plaats in de set.

Dirk Verstocken wordt als het ware Joe Cocker 'himself', met hetzelfde stemgeluid, dezelfde intensiteit, de typische spastische armbewegingen en begeleid door een 8-koppige topband maakt hij, gedurende deze 'ode aan zijn idool', het podium en het publiek het zijne. U krijgt dus een anderhalf uur durend onvergetelijk concert waar elk publiek nog lang zal over nakaarten. We weten het wel. Den echte Joe is dood, maar om dit zomaar ersatz te noemen ? Dan moet je je ogen en oren beter open doen ! Vergeet niet dat deze man ooit op Woodstock stond (allée, dat was wel den andere … ).

18.00u: MICHAEL SCHACK

Op Wikidinges het volgende over de man: Michael Schack is een Belgische drummer uit Antwerpen.
Schack drumde in het verleden bij een aantal bekende Belgische bands en artiesten, waaronder Groovemania, Blue Blot, Duwo, Clouseau en Camden. Tegenwoordig is hij vooral bekend als de live drummer bij Ozark Henry, Milk Inc., Kate Ryan, Netsky en sinds 2008 ook van bij de reünieconcerten van Soulsister. Hij toert sinds 2001 zowat de wereld rond als performer voor de elektronische percussie-instrumenten van de Roland Corporation.Tegenwoordig veel on the road met Regi. Kenners beweren dat hij één van de beste drummers ter wereld is. Het is een gewaagde programmatie maar we hopen dat hij de wei op een moderne jeugdige manier met zijn live- gedrum met moderne mash-ups in beweging kan zetten waarna we later in dezelfde sfeer kunnen afzakken naar …

 

Gratis Zondagnamiddag Muziekfestival aan de Molen in Zandhoven, Pulderbos door vzw Muziek Molen Zandhoven.

Over MuMoZa Wie, wat en waar

WIE

Onder het motto "iedere gemeente zijn eigen gratis zomers muziekfestivalleke" heeft de vzw MUZIEK MOLEN ZANDHOVEN zich dit tot doel gesteld. Afgekort "MuMoZa", Mu(ziek) Mo(len) en Za(ndhoven). De zomer 2010 was voor ons een startjaar. Het gemeentebestuur van Zandhoven helpt daar waar mogelijk.

WAT

 Een gratis namiddag en vooravond muziekfestival aan de molen in Pulderbos. Een schoner decor voor ons festivalleke  kunnen we ons nauwelijks voorstellen, met een draaiende molen boven het podium uitstekend, met een haag rondom de mooie festivalweide, met een metershoog podium zodat iedereen alles goed kan zien.                                                                     

Wij kiezen voor twee namiddagen. We hopen op schitterend weer ! Iedereen is welkom; jong en oud, Jeugdverenigingen uit Groot-Zandhoven die niet echt weten wat te doen, families met kinderen (al of niet met de fiets, te voet, ...), echte festivalgangers tot en met kat uit de boom kijkers en echte criticasters. We voorzien een ruim aanbod aan randanimatie, uiteraard kindvriendelijk, en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes tegen democratische prijzen. Er is ruime parking voorzien. We hopen dat dit gratis festivalleke voor alle al dan niet verplichte thuisblijvers deze zomer een opstekertje mag zijn.

WAAR

Op de molensite in Pulderbos (Molenheide 67, 2242) in de gemeente Zandhoven.  Parkeren kan gratis achter of opzij de molen! Met de fiets kan je gewoon vooraan binnen!

 

Ludo Konings

“Muziek is de taal van de geest. Het opent het geheim van het leven, vrede brengen, strijd afschaffen.” Kahlil Gibran (De verzamelde Werken) Ludo Konings

Dieter Vandenbergh

“MuMoZa, dat moet je gewoon zelf beleven.” Dieter Vandenbergh
 

Onze Sponsors Het gratis muziekfestival MuMoZa werd mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Contact Meer informatie? Vragen? Laat ons het weten!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.