MuMoZa

Muziek Molen Zandhoven

What we do

14 en 21 juli

Gratis muziekfestival in Pulderbos

What we do

Nieuwe affiche online!

What we do

Affiche MuMoZa 2019 ZONDAG 14 JULI & ZONDAG 21 JULI

 De Affiche

 Om de 10de edite van MuMoZa extra speciaal te maken staan er heel wat grote namen op de affiche. Zo programmeerde we onder meer Barbara Dex, de meisjes van Enchanté, Deborah Ostrega & Ernst Löw.... 

Het goede doel

Dit jaar kozen we als goede doel de Limmerik uit Pulderbos. ( www.delimmerik.be ) Limmerik stelt zich tot doel om waardevolle opvang te bieden aan kinderen en jongeren met een ernstige fysische of chronische aandoening en dit tot en met de leeftijd van 18 jaar. Tijdens hun thuisverblijf hebben deze kinderen voortdurend nood aan medische en verpleegkundige zorg. 
Wanneer deze zorg thuis even niet kan gegeven worden, springt Limmerik te hulp.

Gratis Zondagnamiddag Muziekfestival aan de Molen in Zandhoven, Pulderbos door vzw Muziek Molen Zandhoven.

Over MuMoZa Wie, wat en waar

WIE

Onder het motto "iedere gemeente zijn eigen gratis zomers muziekfestivalleke" heeft de vzw MUZIEK MOLEN ZANDHOVEN zich dit tot doel gesteld. Afgekort "MuMoZa", Mu(ziek) Mo(len) en Za(ndhoven). De zomer 2010 was voor ons een startjaar. Het gemeentebestuur van Zandhoven helpt daar waar mogelijk.

WAT

 Een gratis namiddag en vooravond muziekfestival aan de molen in Pulderbos. Een schoner decor voor ons festivalleke  kunnen we ons nauwelijks voorstellen, met een draaiende molen boven het podium uitstekend, met een haag rondom de mooie festivalweide, met een metershoog podium zodat iedereen alles goed kan zien.                                                                     

Wij kiezen voor twee namiddagen. We hopen op schitterend weer ! Iedereen is welkom; jong en oud, Jeugdverenigingen uit Groot-Zandhoven die niet echt weten wat te doen, families met kinderen (al of niet met de fiets, te voet, ...), echte festivalgangers tot en met kat uit de boom kijkers en echte criticasters. We voorzien een ruim aanbod aan randanimatie, uiteraard kindvriendelijk, en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes tegen democratische prijzen. Er is ruime parking voorzien. We hopen dat dit gratis festivalleke voor alle al dan niet verplichte thuisblijvers deze zomer een opstekertje mag zijn.

WAAR

Op de molensite in Pulderbos (Molenheide 67, 2242) in de gemeente Zandhoven.  Parkeren kan gratis achter of opzij de molen! Met de fiets kan je gewoon vooraan binnen!

 

Ludo Konings

“Muziek is als de saus op een bord vol lekker eten. Kom gerust gratis proeven ?smakelijk allemaal !” Ludo Konings

Dieter Vandenbergh

“MuMoZa, dat moet je gewoon zelf beleven.” Dieter Vandenbergh
 

Contact Meer informatie? Vragen? Laat ons het weten!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.