Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 66 Deprecated: Required parameter $pos follows optional parameter $level in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $level in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKMenu.php on line 85 Deprecated: Required parameter $i follows optional parameter $pid in /customers/9/7/c/kempenfeesten.be/httpd.www/mumoza/gk_creativity_quickstart_J30/templates/gk_creativity/lib/menu/GKBase.class.php on line 426 Home

MuMoZa

Muziek Molen Zandhoven

What we do

9 en 16 juli 2023

Gratis muziekfestival in Pulderbos

What we do

Nieuwe affiche online!

What we do

Affiche MuMoZa 2023 ZONDAG 9 JULI & ZONDAG 16 JULI

 

 

 

Gratis Zondagnamiddag Muziekfestival aan de Molen in Zandhoven, Pulderbos door vzw Muziek Molen Zandhoven.

Over MuMoZa Wie, wat en waar

WIE

Onder het motto "iedere gemeente zijn eigen gratis zomers muziekfestivalleke" heeft de vzw MUZIEK MOLEN ZANDHOVEN zich dit tot doel gesteld. Afgekort "MuMoZa", Mu(ziek) Mo(len) en Za(ndhoven). De zomer 2010 was voor ons een startjaar. Het gemeentebestuur van Zandhoven helpt daar waar mogelijk.

WAT

 Een gratis namiddag en vooravond muziekfestival aan de molen in Pulderbos. Een schoner decor voor ons festivalleke  kunnen we ons nauwelijks voorstellen, met een draaiende molen boven het podium uitstekend, met een haag rondom de mooie festivalweide, met een metershoog podium zodat iedereen alles goed kan zien.                                                                     

Wij kiezen voor twee namiddagen. We hopen op schitterend weer ! Iedereen is welkom; jong en oud, Jeugdverenigingen uit Groot-Zandhoven die niet echt weten wat te doen, families met kinderen (al of niet met de fiets, te voet, ...), echte festivalgangers tot en met kat uit de boom kijkers en echte criticasters. We voorzien een ruim aanbod aan randanimatie, uiteraard kindvriendelijk, en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes tegen democratische prijzen. Er is ruime parking voorzien. We hopen dat dit gratis festivalleke voor alle al dan niet verplichte thuisblijvers deze zomer een opstekertje mag zijn.

WAAR

Op de molensite in Pulderbos (Molenheide 67, 2242) in de gemeente Zandhoven.  Parkeren kan gratis achter of opzij de molen! Met de fiets kan je gewoon vooraan binnen!

 

Ludo Konings

“Muziek is de taal van de geest. Het opent het geheim van het leven, vrede brengen, strijd afschaffen.” Kahlil Gibran (De verzamelde Werken) Ludo Konings

Dieter Vandenbergh

“MuMoZa, dat moet je gewoon zelf beleven.” Dieter Vandenbergh
 

Onze Sponsors Het gratis muziekfestival MuMoZa werd mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Contact Meer informatie? Vragen? Laat ons het weten!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.