Het festival

Gratis Zondagnamiddag Muziekfestival aan de Molen in Zandhoven, Pulderbos door vzw Muziek Molen Zandhoven.

WIE

 

Onder het motto "iedere gemeente zijn eigen gratis zomers muziekfestivalleke" heeft de vzw MUZIEK MOLEN ZANDHOVEN zich dit tot doel gesteld. Afgekort "MuMoZa", Mu(ziek) Mo(len) en Za(ndhoven). De zomer 2010 was voor ons een startjaar. Het gemeentebestuur van Zandhoven helpt daar waar mogelijk.

WAT

Een gratis namiddag en vooravond muziekfestival aan de molen in Pulderbos. Een schoner decor voor ons festivalleke kunnen we ons nauwelijks voorstellen, met een draaiende molen boven het podium uitstekend, met een haag rondom de mooie festivalweide, met een metershoog podium zodat iedereen alles goed kan zien.

 

Wij kiezen voor twee namiddagen. We hopen op schitterend weer ! Iedereen is welkom; jong en oud, Jeugdverenigingen uit Groot-Zandhoven die niet echt weten wat te doen, families met kinderen (al of niet met de fiets, te voet, ...), echte festivalgangers tot en met kat uit de boom kijkers en echte criticasters. We voorzien een ruim aanbod aan randanimatie, uiteraard kindvriendelijk, en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes tegen democratische prijzen. Er is ruime parking voorzien. We hopen dat dit gratis festivalleke voor alle al dan niet verplichte thuisblijvers deze zomer een opstekertje mag zijn.

WAAR

 

Op de molensite in Pulderbos (Molenheide 67, 2242) in de gemeente Zandhoven. Parkeren kan gratis achter of opzij de molen! Met de fiets kan je gewoon vooraan binnen!

8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR